LUXE colombiaanse hangmat – 2 persoons incl. ophangset XXL – puur katoen
7 mei 2020
Potenza – medellin- hangmat – 2 persoons uit Colombia XXL – 320 x 140 cm – incl. ophangset
7 mei 2020

COLOMBIAANSE hangmat XXL – 2 persoons – 320 x 140 cm – Chili Red | Hammock

Wissen

 69,00  59,00

Wilt u een bestelling plaatsen? Klik dan eerst op de knop ‘Kleurkeuze’ om de kleur van de standaard en de hangmat te kiezen. Daarna kunt u het product in het winkelmandje plaatsen.

 Deze extra grote hangmat van Potenza is geschikt voor een of twee personen. De hangmat  wordt in Colombia geproduceerd van hoogwaardig, puur katoen.

Deze Colombiaanse hangmatten zijn echte kunstwerken, want ze zijn ook voorzien van traditionele Cadejos. Deze met de hand gevlochten kettingdraden verbinden het uiteinde van het oppervlak met de ophanging.Door het grote aantal touwen van het hangmatoppervlak naar het bevestigingssysteem wordt het gewicht van het lichaam optimaal verdeeld, waardoor u zich bijna gewichtloos voelt. Versterkte randen maken de hangmat slijtvaster.

De meest comfortabele ligpositie in deze hangmat is diagonaal. In deze positie wordt de rug rechtgetrokken en spreidt het oppervlak van de hangmat zich uit onder het gewicht van het lichaam.

De hangmat is van niet-gerecyceld katoen dat zacht, duurzaam en makkelijk in het onderhoud is. U kunt de hangmat tussen bomen of in onze hangmatstandaard hangen. De hangmat wordt gesloten met een open lus, waardoor u hem gemakkelijk overal op kunt hangen.

De hangmat wordt geleverd zonder bevestigingsmateriaal. Je hebt dus nog een bevestiginggsset om de hangmat ergens aan op te hangen nodig.

Specificaties:

Afmetingen mat:320 x 140 cm (l x b)
Lengte ligoppervlak: 220 cm
Materiaal:100% katoen
Maximale draagkracht:160 kg

Gewicht 25 kg
De kleur van de hangstoel
  • bruin
  • chili
  • crème

Verzendkosten & Levertermijn

De levertijd op onze producten is over het algemeen 2 á 3 werkdagen.

De bezorging is gratis