Tytan Premium – COLOMBIAANSE familie hangmat met standaard – VERZINKT MASSIEF METALEN frame
10 april 2020
hangstoel – 2 persoons inclusief ophangset
14 april 2020

Hangmat – 2 persoons uit Colombia XXL – LUXE hangmat -puur katoen.-320 x 140 cm

Wissen

 79,00

Wilt u een bestelling plaatsen? Klik dan eerst op de knop ‘Kleurkeuze’ om de kleur van de standaard en de hangmat te kiezen. Daarna kunt u het product in het winkelmandje plaatsen.

Deze extra grote hangmat van Potenza is geschikt voor een of twee personen. De hangmat  wordt in Colombia geproduceerd van hoogwaardig, puur katoen.

Deze Colombiaanse hangmatten zijn echte kunstwerken, want ze zijn ook voorzien van traditionele Cadejos. Deze met de hand gevlochten kettingdraden verbinden het uiteinde van het oppervlak met de ophanging.Door het grote aantal touwen van het hangmatoppervlak naar het bevestigingssysteem wordt het gewicht van het lichaam optimaal verdeeld, waardoor u zich bijna gewichtloos voelt. Versterkte randen maken de hangmat slijtvaster.

De meest comfortabele ligpositie in deze hangmat is diagonaal. In deze positie wordt de rug rechtgetrokken en spreidt het oppervlak van de hangmat zich uit onder het gewicht van het lichaam.

De hangmat is van niet-gerecyceld katoen dat zacht, duurzaam en makkelijk in het onderhoud is. U kunt de hangmat tussen bomen of in onze hangmatstandaard hangen. De hangmat wordt gesloten met een open lus, waardoor u hem gemakkelijk overal op kunt hangen.

De hangmat wordt geleverd zonder bevestigingsmateriaal. Je hebt dus nog een bevestiginggsset om de hangmat ergens aan op te hangen nodig.

Specificaties:

Afmetingen mat:330 x 160 cm (l x b)
Lengte ligoppervlak: 235 cm
Materiaal:100% katoen
Maximale draagkracht:200kg

 

Gewicht 25 kg
De kleur van de hangmat
  • blauw Sky
  • oranje -mandarin
  • wit-zwart

Verzendkosten & Levertermijn

De levertijd op onze producten is over het algemeen 2 á 3 werkdagen.

Verzendkosten Bij Finesse24.nl:

De bezorging is gratis