Grande – COLOMBIAANSE hangmat met standaard – 2 persoons – METALEN frame
1 mei 2020
Hangmat – 2 persoons uit Colombia XXL – LUXE hangmat -puur katoen.-320 x 140 cm – incl. ophangset
7 mei 2020

Hangmat – 2 persoons uit Colombia XXL – LUXE hangmat -puur katoen.-320 x 160 cm – incl. ophangset

Wissen

 89,00

Wilt u een bestelling plaatsen? Klik dan eerst op de knop ‘Kleurkeuze’ om de kleur van de standaard en de hangmat te kiezen. Daarna kunt u het product in het winkelmandje plaatsen.

Van €145 naar €89Wees er snel bij want OP=OP.

De Morena hangmat van Potenza is geschikt voor een of twee personen. De hangmat heeft Cadejos, dit zijn traditioneel gevlochten kettingdraden uit Colombia.

De hangmat van Potenza wordt in Colombia geproduceerd van hoogwaardig, puur katoen. Deze Colombiaanse hangmatten zijn echte kunstwerken, want ze zijn ook voorzien van traditionele Cadejos. Deze met de hand gevlochten kettingdraden verbinden het uiteinde van het oppervlak met de ophanging. Verschillende bevestigingskoorden zorgen voor een optimale gewichtsverdeling en zorgen tegelijkertijd voor ligcomfort en duurzaamheid. Versterkte randen maken de hangmat slijtvaster.

De meest comfortabele ligpositie in deze hangmat is diagonaal. In deze positie wordt de rug rechtgetrokken en spreidt het oppervlak van de hangmat zich uit onder het gewicht van het lichaam. Door het grote aantal touwen van het hangmatoppervlak naar het bevestigingssysteem wordt het gewicht van het lichaam optimaal verdeeld, waardoor u zich bijna gewichtloos voelt.

De hangmat is van niet-gerecyceld katoen dat zacht, duurzaam en makkelijk in het onderhoud is. U kunt de hangmat tussen bomen of in onze hangmatstandaard hangen. De hangmat wordt gesloten met een open lus, waardoor u hem gemakkelijk overal op kunt hangen.

De Hangmat wordt geleverd met een hangmatbevestigingsset

Specificaties:

Afmetingen mat:330 x 160 cm (l x b)
Lengte ligoppervlak: 230 cm
Materiaal:100% katoen
Maximale draagkracht:220 kg

Gewicht 25 kg
Hangmat morena
  • CURKUMA
  • kiwi
  • opal
  • SKY

Verzendkosten & Levertermijn

De levertijd op onze producten is over het algemeen 2 á 3 werkdagen.

De bezorging is gratis