Potenza Gazela – Hangstoel met standaard – metaal – wit
31 maart 2019
Potenza Gazela – Hangstoel met standaard – metaal – wit
31 maart 2019

Potenza Gazela – Hangstoel met standaard – metaal – wit

Colombiaanse hangstoel 1 of 2 personen XXL - puur katoen - rood

Bent u op zoek naar het comfort van een hangmat, maar heeft u niet voldoende ruimte om deze op te hangen? Dan is de XXL hangstoel van Potenza de perfecte oplossing. Het materiaal van de hangstoel bestaat voor 70% uit kantoen en 30% uit polyester. Door de weefseldichtheid van 278 g/ m2 voelt de hangstoel heerlijk zacht aan.
Uitverkocht

 279,00

Stabiele hangstoel standaard, inclusief hangstoel. Deze standaard kan door de duurzaamheid van het staal zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Deze stevige hangstoel standaard bestaat uit acht stalen elementen die zijn geverfd met een hoge kwaliteit poedercoating. Hierdoor kunt u de standaard zowel binnen als buiten zetten.
Door de tweezijdige ophanging is de standaard erg stabiel, en zal deze niet gaan schommelen zoals dat vaak bij standaarden met een eenzijdige ophanging wel gebeurt.

De hangstoel is erg comfortabel, net zo comfortabel als een hangmat. Omdat de hangstoel standaard weinig ruimte inneemt, kan deze niet alleen in de tuin, maar ook binnenshuis of op een balkon worden geplaatst.

De Pereira hangstoel wordt van hoogwaardig, puur katoen in Colombia geproduceerd. Deze Colombiaanse hangstoelen zijn echte kunstwerken, want ze zijn voorzien van traditionele Cadejos. Cadejos zijn met de hand gevlochten kettingdraden die het uiteinde van de hangstoel met de ophanging verbinden.

De verschillende bevestigingskoorden zorgen voor een optimale gewichtsverdeling en zorgen tegelijkertijd voor ligcomfort en duurzaamheid. De versterkte randen maken de hangstoel slijtvaster.

De hangstoel is van niet-gerecyceld katoen dat niet alleen zacht en duurzaam is, het is ook makkelijk in het onderhoud. U kunt de hangstoel in een hangmatstandaard of aan een stevige balk of tak hangen. Omdat de hangstoel met een open lus wordt gesloten, kunt u hem met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal en spreidstok van 140 centimeter makkelijk overal ophangen.
<h3>Specificaties:</h3>
Kleur standaard:wit
Hoogte standaard: 1,60 m
Breedte standaard:1,30 m
Afmetingen hangstoel:140 x 180 x 165 cm (l x b x h)
Maximale draagkracht:160 kg

De hangstoel wordt inclusief bevestigingsmateriaal en spreidstok geleverd

Gewicht 25 kg
De kleur van de hangmat
  • blauw-sky
  • wit-zwart
  • blauw Pacyfik
  • blauw-groen
  • oranje
  • oranje -mandarin
  • rood

Verzendkosten & Levertermijn

De levertijd op onze producten is over het algemeen 2 á 3 werkdagen.
Verzendkosten Bij Finesse24.nl:
De bezorging is gratis