Grande – Hangmat met standaard – 2 persoons – METALEN frame
17 juni 2019
Gazela-Hangstoelstandaard met hangstoel -VERZINKT METAAL
18 juni 2019

Gazela -Hangstoelstandaard met hangstoel -VERZINKT METAAL

 289,00

Stabiele hangstoel standaard, inclusief hangstoel. Deze standaard kan door de duurzaamheid van het staal zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Deze stevige hangstoel standaard bestaat uit acht stalen elementen die zijn geverfd met een hoge kwaliteit poedercoating. Onder de vernislaag van de standaard is de het staal verzinkt. Hierdoor is er  geen kans op corrosie, krassen of verlies van glans en kleur. U kunt deze standaard jarenlang bij elk weer buiten laten staan ​​zonder het uiterlijk aan te tasten. De fabrikant geeft zelfs 5 jaar garantie tegen corrosie, uiteraard kan deze hangstoel set ook binnen worden gebruikt.

Door de tweezijdige ophanging is de standaard erg stabiel, en zal deze niet gaan schommelen zoals dat vaak bij standaarden met een eenzijdige ophanging wel gebeurt.

De hangstoel is erg comfortabel, net zo comfortabel als een hangmat. Omdat de hangstoel standaard weinig ruimte inneemt, kan deze niet alleen in de tuin, maar ook binnenshuis of op een balkon worden geplaatst.

De hangstoel wordt geleverd met bevestigingsmateriaal en een spreidstok van 100 centimeter. U kunt de hangstoel dus zowel in de hangstoel standaard ophangen als aan een stevige balk of tak. De hangstoel heeft een ruime afmeting, en is daardoor bijna net zo groot als een traditionele Braziliaanse hangmat. Door de weefseldichtheid van 278 g/m2 voelt de hangmat ook heerlijk zacht aan.

 

De hangstoel wordt inclusief bevestigingsmateriaal en spreidstok geleverd

Gewicht 25 kg
De kleur van de hangmat
  • blauw-sky
  • wit-zwart
  • blauw Pacyfik
  • blauw-groen
  • oranje
  • oranje -mandarin
  • rood

Verzendkosten & Levertermijn

De levertijd op onze producten is over het algemeen 2 á 3 werkdagen.
Verzendkosten Bij Finesse24.nl:
De bezorging is gratis