Hangmat met standaard – 2 persoons – VERZINKT METALEN frame tot 220 kg -WEERBESTENDIG- Merida
28 april 2021
COLOMBIAANSE hangmat met standaard – 2 persoons – VERZINKT METALEN frame – Grande Medellin
28 april 2021

Hangmat met standaard – 2 persoons – VERZINKT METALEN frame tot 220 kg -WEERBESTENDIG- Cartago

Op voorraad

Potenza -Hammock hanging kit 

Als u in uw tuin of huis een hangmat op wilt hangen, maar de plaats van de bevestigingspunten zich te hoog of te ver uit elkaar bevinden, kunt u dit eenvoudig oplossen met deze hangmat ophangset. Zo kunt u tussen twee bomen of twee muren altijd een stijlvolle hangmat ophangen.

Cartago- COLOMBIAANSE hangmat - 2 persoons - Blauw

De Eenpersoons hangmat ‘Potenza ’ heeft een smaakvol ontwerp met brede riemen en is gemaakt van hoogwaardig katoen. Door de bevestigingskoordjes wordt het gewicht goed verdeeld en is er een optimaal ligcomfort.

Grande Premium - VERZINKT METALEN frame - 2 persoons - Graphite | Galvanised Hammock Stand

  • De onverwoestbare verzinkte tweepersoons hangmatstandaard Grande Premium kan door zijn grote draagkracht voor de hele familie worden gebruikt. Omdat de standaard erg duurzaam is, kan deze zelfs het hele jaar buiten blijven staan.

 299,00

Hangmatset Grande geeft door de grote afmetingen en een maximale belasting van 220 kilo een comfortabele rust aan twee personen. Bovendien fleuren de prachtige kleuren van de hangmat iedere tuin of balkon op.

De hangmat wordt in Columbia geproduceerd van hoogwaardig, puur katoen en heeft een weefseldichtheid van 320 g/ m2. Het kleurrijke katoen is dik, comfortabel en heeft een goede luchtdoorlaatbaarheid. Deze Colombiaanse hangmatten zijn echte kunstwerken, want ze zijn ook voorzien van traditionele Cadejos. Deze met de hand gevlochten kettingdraden zorgen voor een optimale gewichtsverdeling en ligcomfort.

De standaard is van stevig, lichtgewicht staal gemaakt en met een weerbestendige poedercoating gelakt. Deze duurzame standaard kan langere tijd buiten blijven staan en wordt gekenmerkt door flexibiliteit, een hoge belastbaarheid en een hoge weerstand tegen alle weersomstandigheden.

Het frame heeft een geattesteerd stalen profiel van 40 x 40 x 2 mm, hierdoor wordt 100% beveiliging gegarandeerd. De speciale rubberen pads tussen de profielen beschermen tegen schade tijdens het verplaatsen of frequente demontage van de standaard.

Monteren is dankzij de bijgevoegde montagesleutels en duidelijke instructies eenvoudig en snel. Er is slechts 10 minuten montagetijd nodig. Geadviseerd wordt om de tweepersoons hangmat met standaard na het zomerseizoen te demonteren en op te bergen

Op deze hangmatset geldt een garantie van 1 jaar.

Specificaties:

hangmat

Kleur:blauw
Breedte: 160 cm
Ligoppervlak: 220 cm
Totale lengte: 330 cm

standaard

Kleur: grafiet
Lengte: 350 cm
Hoogte: 125 cm
Breedte: 120 cm
Toegestane belasting: 220 kg

 

 

Gewicht 25 kg
Pakket afmeting

160 cm

Verpakkingsinhoud

  • Hangmat met standaard
  • Ophangset
  • Instructie

Verzendkosten & Levertermijn

De levertijd op onze producten is over het algemeen 2 á 3 werkdagen.

Verzending bij Finesse24 is gratis