Hangmat met spreidstok en standaard 2 persoons – VERZINKT METALEN Frame- roestbestendig
28 februari 2021
Grande – Hangmat met standaard – 2 persoons – METALEN frame
28 februari 2021

Grande – Hangmat met spreidstok en standaard – 2 persoons – METALEN frame

Wissen

 229,00

Wilt u een bestelling plaatsen? Klik dan eerst op de knop ‘Kleurkeuze’ om de kleur van de standaard en de hangmat te kiezen. Daarna kunt u het product in het winkelmandje plaatsen.

Hangmatset Grande geeft door de grote afmetingen en een maximale belasting van 220 kilo een comfortabele rust aan twee personen. Bovendien fleuren de prachtige kleuren van de hangmat iedere tuin of balkon op.

De hangmat is gemaakt van hoogwaardig katoen met een weefseldichtheid van 320 g/ m2. Het kleurrijke katoen voelt zacht aan, is makkelijk schoon te maken en dankzij de versterkte randen is de hangmat ook extreem duurzaam. Bijkomend voordeel is dat het grote aantal touwen het oppervlak van de hangmat ondersteunen, waardoor het comfort nog verder wordt verhoogd.

De stalen standaard wordt gekenmerkt door flexibiliteit, een hoge belastbaarheid en een hoge weerstand tegen alle weersomstandigheden. Doordat de standaard voor het aanbrengen van de poederverf is onderworpen aan zandstralen, is de standaard ook 5x beter bestand tegen mechanische schade.

Het frame heeft een geattesteerd stalen profiel van 40 x 40 x 2 mm, hierdoor wordt 100% beveiliging gegarandeerd. De speciale rubberen pads tussen de profielen beschermen tegen schade tijdens het verplaatsen of frequente demontage van de standaard.

Monteren is dankzij de bijgevoegde montagesleutels, speciale rubberen pads en duidelijke instructies eenvoudig en snel. Er is slechts 10 minuten montagetijd nodig. Geadviseerd wordt om de hangmatset na het zomerseizoen te demonteren en op te bergen.

Op deze hangmatset geldt een garantie van 1 jaar.

 

 

 

 

Gewicht 25 kg
De kleur van de hangmat
  • bruin
  • crème - roma
  • crème met franjes
  • grafit
  • blauw Pacyfik
  • blauw-groen
  • oranje
  • rood
Kies de kleur van het frame

Verzendkosten & Levertermijn

De levertijd op onze producten is over het algemeen 2 á 3 werkdagen.

De bezorging is gratis 

Specificaties:

 

hangmat

Lengte: 220 cm
Breedte: 160 cm
Totale lengte: 310 cm

standaard

Kleur: zwart
Lengte: 350 cm
Hoogte: 125 cm
Breedte: 120 cm
Toegestane belasting: 220 kg.