Grande – Hangmat met SPREIDSTOK en standaard – 2 persoons – METALEN frame
8 september 2018
Kratki Delta – Bio-ethanol haard – sfeerhaard (60 x 40 cm)
12 september 2018

Grande – Hangmat met SPREIDSTOK en standaard – 2 persoons – METALEN frame

Op voorraad

Hangmat met spreidstok - 2 persoons - 310x160cm - Red | Hammock with spreader bar

De  Tweepersoons hangmat ‘Potenza ’ heeft een smaakvol ontwerp met brede riemen en is gemaakt van hoogwaardig katoen. Door de bevestigingskoordjes wordt het gewicht goed verdeeld en is er een optimaal ligcomfort.

Grande - METALEN hangmatstandaard - 2 persoons - Black | Hammock Stand

Sterke hangmatstandaard, exclusief hangmat. Deze standaard is geschikt voor Tweepersoons hangmatten. De Tweepersoons hangmatstandaard ‘Grande’ is een prachtige toevoeging voor iedere tuin. Door zijn duurzame stalen standaard kan de hangmatstandaard zelfs langere tijd buiten blijven staan.

 269,00

Hangmatset Grande geeft door de grote afmetingen en een maximale belasting van 220 kilo een comfortabele rust aan twee personen. Bovendien fleuren de prachtige kleuren van de hangmat iedere tuin of balkon op.

De hangmat is gemaakt van hoogwaardig katoen met een weefseldichtheid van 320 g/ m2. Het kleurrijke katoen voelt zacht aan, is makkelijk schoon te maken en dankzij de versterkte randen is de hangmat ook extreem duurzaam. Bijkomend voordeel is dat het grote aantal touwen het oppervlak van de hangmat ondersteunen, waardoor het comfort nog verder wordt verhoogd.

De stalen standaard wordt gekenmerkt door flexibiliteit, een hoge belastbaarheid en een hoge weerstand tegen alle weersomstandigheden. Doordat de standaard voor het aanbrengen van de poederverf is onderworpen aan zandstralen, is de standaard ook 5x beter bestand tegen mechanische schade.

Het frame voor 2 personen heeft een geattesteerd stalen profiel van 40 x 40 x 2 mm, hierdoor wordt 100% beveiliging gegarandeerd. De speciale rubberen pads tussen de profielen beschermen tegen schade tijdens het verplaatsen of frequente demontage van de standaard.

Monteren is dankzij de bijgevoegde montagesleutels en duidelijke instructies eenvoudig en snel. Er is slechts 10 minuten montagetijd nodig. Geadviseerd wordt om de tweepersoons hangmat met standaard na het zomerseizoen te demonteren en op te bergen.

Op deze tweepersoons hangmat met spreidstok en standaard geldt een garantie van 1 jaar.

 

Specificaties:

hangmat

Kleur: rood
Breedte: 160 cm
Ligoppervlak: 220 cm
Totale lengte: 310 cm

standaard

Kleur: zwart
Lengte: 350 cm
Hoogte: 125 cm
Breedte: 120 cm
Toegestane belasting: 220 kg

 

Verzendkosten & Levertermijn

De levertijd op onze producten is over het algemeen 5-7 werkdagen.

De bezorging is gratis