Grande – METALEN hangmatstandaard – 2 persoons – Graphite | Hammock stand
29 april 2020
Grande – COLOMBIAANSE hangmat met standaard – 2 persoons – METALEN frame
1 mei 2020

Hangmat met SPREIDSTOK en standaard – 2 persoons – METALEN frame

Uitverkocht

 249,00

Hangmatset Grande geeft door de grote afmetingen en een maximale belasting van 220 kilo een comfortabele rust aan twee personen. Bovendien fleuren de prachtige kleuren van de hangmat iedere tuin of balkon op.

De hangmat is gemaakt van hoogwaardig katoen met een weefseldichtheid van 320 g/ m2. Het kleurrijke katoen voelt zacht aan, is makkelijk schoon te maken en dankzij de versterkte randen is de hangmat ook extreem duurzaam. Bijkomend voordeel is dat het grote aantal touwen het oppervlak van de hangmat ondersteunen, waardoor het comfort nog verder wordt verhoogd.

De stalen standaard wordt gekenmerkt door flexibiliteit, een hoge belastbaarheid en een hoge weerstand tegen alle weersomstandigheden. Doordat de standaard voor het aanbrengen van de poederverf is onderworpen aan zandstralen, is de standaard ook 5x beter bestand tegen mechanische schade.

Het frame voor 2 personen heeft een geattesteerd stalen profiel van 40 x 40 x 2 mm, hierdoor wordt 100% beveiliging gegarandeerd. De speciale rubberen pads tussen de profielen beschermen tegen schade tijdens het verplaatsen of frequente demontage van de standaard.

Monteren is dankzij de bijgevoegde montagesleutels en duidelijke instructies eenvoudig en snel. Er is slechts 10 minuten montagetijd nodig. Geadviseerd wordt om de tweepersoons hangmat met standaard na het zomerseizoen te demonteren en op te bergen.

Op deze tweepersoons hangmat met spreidstok en standaard geldt een garantie van 1 jaar.

Specificaties:

hangmat

Kleur: grafiet

Breedte: 160 cm

Ligoppervlak: 220 cm

Totale lengte: 310 cm

standaard

Kleur: oranje

Lengte: 350 cm

Hoogte: 125 cm

Breedte: 120 cm

Toegestane belasting: 220 kg

Gewicht 25 kg
Kies de kleur van het frame

Verzendkosten & Levertermijn

De levertijd op onze producten is over het algemeen 2 á 3 werkdagen.

De bezorging is gratis