Indela – METALEN hangmatstandaard – 1 persoons – incl. bevestigingsset – Graphite | Hammock Stand
1 april 2021
Potenza – hangmat – persoons 200x 120cm – inclusief 2x touw – groen blauw
3 april 2021

Hangmat met standaard – 2 persoons – VERZINKT METALEN frame tot 220 kg -WEERBESTENDIG- Grande Premium

Op voorraad

Hangmat - 2 persoons - 310x160cm - Blue | Hammock

De  Tweepersoons hangmat ‘Potenza ’ heeft een smaakvol ontwerp met brede riemen en is gemaakt van hoogwaardig katoen. Door de bevestigingskoordjes wordt het gewicht goed verdeeld en is er een optimaal ligcomfort.

Grande Premium - VERZINKT METALEN hangmatstandaard - 2 persoons - Créme | Galvanised Hammock Stand

  • De onverwoestbare verzinkte tweepersoons hangmatstandaard Grande Premium kan door zijn grote draagkracht voor de hele familie worden gebruikt. Omdat de standaard erg duurzaam is, kan deze zelfs het hele jaar buiten blijven staan.

 219,00

De onverwoestbare tweepersoons hangmatset van Potenza bestaat uit een comfortabele hangmat en een duurzame, verzinkte standaard. Door zijn grote draagkracht van 220 kilo kan deze hangmatset voor een hele familie worden gebruikt.

De hangmat is gemaakt van hoogwaardig kleurecht katoen met een weefseldichtheid van 320 g/ m2. Het zachte materiaal van de mat bestaat uit 30% polyester en 70% katoen en heeft een goede luchtdoorlaatbaarheid. Dankzij de versterkte randen is de hangmat ook extreem duurzaam. Bijkomend voordeel is dat het grote aantal touwen het oppervlak van de hangmat ondersteunen, waardoor het comfort nog verder wordt verhoogd.

De verzinkte standaard is de stevigste en meest duurzame standaard die er op de markt verkrijgbaar is. Omdat de hangmatstandaard onder de verflaag is gegalvaniseerd, is er geen kans op corrosie, krassen of verlies van glans en kleur. U kunt deze standaard jaren in weer en wind buiten laten staan zonder dat het uiterlijk wordt aangetast. De fabrikant biedt zelfs een corrosie garantie van 5 jaar.

Het frame heeft een geattesteerd stalen profiel van 40 x 40 x 2 mm, hierdoor wordt 100% beveiliging gegarandeerd. De speciale rubberen pads tussen de profielen beschermen tegen schade tijdens het verplaatsen of frequente demontage van de standaard.

Monteren is dankzij de bijgevoegde montagesleutels, speciale rubberen pads en duidelijke instructies eenvoudig en snel. Er is slechts 10 minuten montagetijd nodig .Wilt u de standaard liever na gebruik opruimen? De standaard is makkelijk in te klappen en op te bergen.

 

Specificaties:

hangmat

Kleur: bruin
Breedte: 160 cm
Ligoppervlak: 220 cm
Totale lengte: 310 cm

standaard

Kleur: crème
Lengte: 350 cm
Hoogte: 125 cm
Breedte: 120 cm
Toegestane belasting: 220 kg

 

 

Gewicht 25 kg
Kies de kleur van het frame
Kleur
  • Grafiet
Pakket afmeting

120 cm

Verzendkosten & Levertermijn

De levertijd op onze producten is over het algemeen 2-3 werkdagen.

De bezorging is gratis