Potenza Indela – hangmat met standaard -1 persoons – Wit
24 februari 2019
Hangmat met spreidstok en standaard – 1 persoons – frame grafiet – doek rood – Potenza
24 februari 2019

Hangmat met spreidstok en standaard – 1 persoons – frame bruin – doek rood – Potenza

Op voorraad

Hangmat bevestigingsset 2- karabijnhaken en 2- kettingen -max.150kg- draagkracht 150 kg.

Als u in uw tuin of huis een hangmat op wilt hangen, maar de plaats van de bevestigingspunten zich te hoog of te ver uit elkaar bevinden, kunt u dit eenvoudig oplossen met deze hangmat ophangset. Zo kunt u tussen twee bomen of twee muren altijd een stijlvolle hangmat ophangen.

Potenza - hangmatstandaard 1 – persoons - metaal - Bruin

De Indela eenpersoons hangmatstandaard is een prachtige toevoeging voor iedere tuin. Deze duurzame stalen standaard kan zelfs langere tijd buiten blijven staan. De standaard is binnen de EU geproduceerd en heeft een garantie van twee jaar. Hierdoor kan de standaard langere tijd buiten blijven staan. Geschikt voor eenpersoons hangmatten met een totale lengte van 280-320.

Potenza - 1 persoons hangmat met spreidstok - 100x200cm - rood

De  Eénpersoons hangmat ‘Potenza ’ heeft een smaakvol ontwerp met brede riemen en is gemaakt van hoogwaardig katoen. Door de bevestigingskoordjes wordt het gewicht goed verdeeld en is er een optimaal ligcomfort.

 145,00

De eenpersoons hangmatset van Potenza bestaat uit een comfortabele hangmat en een duurzame, stalen standaard. Deze hangmatset kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

De hangmat is gemaakt van hoogwaardig katoen met een weefseldichtheid van 320 g/ m2. Het kleurrijke katoen voelt zacht aan, is makkelijk schoon te maken en dankzij de versterkte randen is de hangmat ook extreem duurzaam. Bijkomend voordeel is dat het grote aantal touwen het oppervlak van de hangmat ondersteunen, waardoor het comfort nog verder wordt verhoogd.

De stalen standaard wordt gekenmerkt door flexibiliteit, een hoge belastbaarheid en een hoge weerstand tegen alle weersomstandigheden. Doordat de standaard voor het aanbrengen van de poederverf is onderworpen aan zandstralen, is de standaard ook 5x beter bestand tegen mechanische schade.

Monteren is dankzij de bijgevoegde montagesleutels en duidelijke instructies eenvoudig en snel. Er is slechts 10 minuten montagetijd nodig. Geadviseerd wordt om de hangmatset na het zomerseizoen te demonteren en op te bergen.

Op deze hangmatset geldt een garantie van 1 jaar.

Specificaties:

hangmat

Kleur: rood
Lengte: 320 cm
Breedte: 120 cm
Totale lengte: 300cm.

standaard

Kleur: bruin
Lengte: 320 cm
Hoogte: 120cm
Breedte: 120 cm
Toegestane belasting: 120 kg

Specificaties

Model:Indela

Afmetingen mat: 200 x 100 cm (l x b)
Materiaal mat: 100% katoen
Gewicht mat: 1 kg
Afmetingen standaard: 3,4 x 1,25 m (l x b)
Gewicht standaard: 18 kg
Maximale draagkracht: 120 kg

Verzendkosten & Levertermijn

De levertijd op onze producten is over het algemeen 2 á 3 werkdagen.

Verzendkosten Bij Finesse24.nl:
Nederland -€ 6
België -€ 8
Duitsland – € 11
De bezorging is gratis vanaf € 200,-