Infire – bio ethanol haard hoek rechts – sfeerhaard met glas – inzethaard 90x45cm.TÜV
6 oktober 2019
Infire – bio-ethanol haard Hoek links – inbouw sfeerhaard – 120x45cm. TÜV
9 oktober 2019

Infire – bio ethanol haard hoek links – sfeerhaard met glas – inzethaard 90x45cm.TÜV

 569,00

Deze  biohaard is bedoeld om in de linkerhoek van een muur in te bouwen, waardoor deze mooi centraal staat en van twee kanten te bekijken is.De zwarte kleur zorgt voor een mooi contrast met het vuur, waardoor de vlammen er optimaal uit zien.

Dankzij de “overlappingen” aan de randen van de behuizing worden alle onvolkomenheden van de voorbereide opening in de muur gemaskeerd. Dit vereenvoudigt de installatie en verhoogt de esthetische waarde.

De bio-ethanol brander is gemaakt van het 3 mm dikke roestvrije staal INOX en heeft een inhoud van 1,5 liter. Om de inbouwhaard helemaal af te maken, zit er aan de voorkant en zijkant een extra glasplaatje.

Het staal van de inbouw bio-ethanol sfeerhaard is afgewerkt met een poedercoating met hittebestendige verf.

De bio-ethanol brander is door de absorberende kern van keramische wol veilig om te gebruiken. Deze kermische wol absorbeert namelijk de vloeistof en voorkomt morsen. Het betrouwbare bio-inzetstuk egaliseert de oventemperatuur en optimaliseert het verbrandingsproces. Hierdoor brandt het vuur gelijkmatig en stabiel. Voor een effectieve brandbestrijding heeft de brander een onafhankelijke afdekking.

In de uitsparing van de  bio-ethanol inzethaard is een ontluchtingssysteem gebruikt, dit elimineert het risico van druk onder de brander in het geval dat biobrandstof overloopt. Daarnaast maakt het de uitwisseling van lucht in uw ruimte mogelijk.

Productspecificatie

Afmetingen: 90 x 45 x 24 cm (b x h x d)
Inhoud brander: 1,5 liter
Verwarmingsvermogen: tot 5 kW
Brandtijd: 4 uur (afhankelijk van de kwaliteit bio -ethanol)
Gewicht: 20 kg.
Biohaard certificaat: CE, TÜV
Inclusief: glasplaat

 

Dit product heeft een levertijd van circa 10-15 werkdagen.

 

Gewicht 25 kg
Kies de kleur van het frame

Andere suggesties…