Infire – bio ethanol haard hoek links – sfeerhaard met glas – inzethaard 90x45cm.
6 oktober 2019
Luxe schaakbord met schaakstukken – Schaakspel -37x37cm. zwart
17 oktober 2019

Infire – bio-ethanol haard Hoek links – inbouw sfeerhaard – 120x45cm.

 699,00

Deze bio-ethanol inzethaard is bedoeld om in de linkerhoek van een muur in te bouwen, waardoor deze mooi centraal staat en van twee kanten te bekijken is. De hoekvorm zorgt voor een traditionele uitstraling. De zwarte kleur zorgt voor een mooi contrast met het vuur, waardoor de vlammen er optimaal uit zien.

Dankzij de “overlappingen” aan de randen van de behuizing worden alle onvolkomenheden van de voorbereide opening in de muur gemaskeerd. Dit vereenvoudigt de installatie en verhoogt de esthetische waarde.

De bio-ethanol brander is gemaakt van het 3 mm dikke roestvrije staal INOX en heeft een inhoud van 2 liter. Het staal van de inbouw bio-ethanol sfeerhaard is afgewerkt met een poedercoating met hittebestendige verf.

Door de absorberende kern van keramische wol is de bio-ethanol brander veilig om te gebruiken. De kermische wol absorbeert namelijk de vloeistof en voorkomt morsen. Het betrouwbare bio-inzetstuk egaliseert de oventemperatuur en optimaliseert het verbrandingsproces. Hierdoor brandt het vuur gelijkmatig en stabiel. Voor een effectieve brandbestrijding heeft de brander een onafhankelijke afdekking

In de uitsparing van de inbouw bio-ethanol sfeerhaard is een ontluchtingssysteem gebruikt, dit elimineert het risico van druk onder de brander in het geval dat biobrandstof overloopt. Daarnaast maakt het de uitwisseling van lucht in uw ruimte mogelijk.

De levertijd op dit product is 10-15 werkdagen.

 

Infire

INFIRE is gespecialiseerd in de productie van moderne bio-ethanol haarden.

De missie van dit Poolse bedrijf is om voor iedereen een makkelijke manier te bieden om in hun eigen interieur te kunnen genieten van een mooie sfeerhaard. Door bij de productie van de haarden alleen voor materialen van de hoogste kwaliteit te kiezen, garanderen de bio-ethanol haarden van INFIRE zowel een uniek ontwerp als een veilig gebruik.

Specificaties

productinformatie:

Afmetingen: 120 x 45 x 24 cm (b x h x d)
Inhoud brander: 2 liter
Verwarmingsvermogen: tot 6 kW
Brandtijd: tot 4 uur.(afhankelijk van de kwaliteit bio-ethanol)
Gewicht: 25 kg.
Certificaat: CE TÜV
Inclusief: deksels voor het blussen van de vlammen

Verpakkingsinhoud

– Biohaard
– Handvat om de vlam te regelen en te doven
– Aansteker
– 2 L Infire brandstof
– Gebruikershandleiding

Verzendkosten & levertermijn.

Op onze producten zit een levertijd van 10-15 werkdagen.

Verzending bij Finesse24 is gratis. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Infire – bio-ethanol haard Hoek links – inbouw sfeerhaard – 120x45cm.” te beoordelen

Andere suggesties…