Infire – bio ethanol haard hoek links – sfeerhaard met glas – inzethaard 90x45cm.TÜV
6 oktober 2019
Luxe schaakbord met schaakstukken – Schaakspel -37x37cm. zwart
17 oktober 2019

Infire – bio-ethanol haard Hoek links – inbouw sfeerhaard – 120x45cm. TÜV

465,00

De bio-ethanol sfeerhaard van Infire heeft twee branders van 45 centimeter breed. Met deze twee branders ontstaan er prachtige vlammen die u veel sfeer en warmte zullen brengen. Door de opening aan de linkerkant van de haard is deze geschikt om in een bestaande uitsparing in de linkerhoek van een muur te installeren.

Dankzij de “overlappingen” aan de randen van de behuizing worden alle onvolkomenheden van de voorbereide opening in de muur gemaskeerd. Dit vereenvoudigt de installatie en verhoogt de esthetische waarde.

De bio-ethanol branders zijn gemaakt van het 3 mm dikke roestvrije staal INOX en hebben een inhoud van 2 x1,5 liter. Het staal van de inbouw bio-ethanol sfeerhaard is afgewerkt met een poedercoating met hittebestendige verf.

Door de absorberende kern van keramische wol zijn de bio-ethanol branders veilig om te gebruiken. De kermische wol absorbeert namelijk de vloeistof en voorkomt morsen. Het betrouwbare bio-inzetstuk egaliseert de oventemperatuur en optimaliseert het verbrandingsproces. Hierdoor brandt het vuur gelijkmatig en stabiel. Voor een effectieve brandbestrijding hebben de branders een onafhankelijke afdekking

In de uitsparing van de bio-ethanol inzethaard is een ontluchtingssysteem gebruikt, dit elimineert het risico van druk onder de branders in het geval dat biobrandstof overloopt. Daarnaast maakt het de uitwisseling van lucht in uw ruimte mogelijk.

productinformatie:

Afmetingen: 120 x 45 x 24 cm (b x h x d)
Inhoud branders: 2×1 liter
Verwarmingsvermogen: tot 6 kW
Brandtijd: tot 4 uur.(afhankelijk van de kwaliteit bio-ethanol)
Gewicht: 25 kg.
Certificaat: CE TÜV
Inclusief: deksels voor het blussen van de vlammen

De levertijd op deze product is 10 werkdagen.

Gewicht 25 kg
Kies de kleur van het frame