Infire – Bio ethanol-haard – 3-zijdige sfeerhaard – INBOUWHAARD – Roomdivider – 80 x 50 cm
5 november 2021
Infire – Bio ethanol-haard – 3-zijdige sfeerhaard – INBOUWHAARD – Roomdivider – 100 x 49.7 x 27.5 cm
5 november 2021

Infire – Bio ethanol-haard – 3-zijdige sfeerhaard – INBOUWHAARD – Roomdivider – 100 x 45 x 25 cm

 1.069,00

Deze prachtige 3-zijdige sfeerhaard van Infire werkt op het milieuvriendelijke bio-ethanol en is speciaal gemaakt om ook als roomdivider te gebruiken. Door de strakke vormgeving en afwerking met hoogwaardige materialen past deze inbouwhaard in elk interieur.

Maak een knusse zithoek of baken een eethoek in een veel grotere ruimte af door de INFIRE INSIDE U1000 als roomdivider te gebruiken. Na het inbouwen kunt u twee ruimtes van elkaar scheiden, maar tegelijk ook met elkaar verbinden omdat u vanaf drie kanten van de vlammen kunt genieten.

De sfeerhaard is voorzien van beschermglas om zowel de veiligheid te verhogen als de verbranding van het vuur te stabiliseren. Verder heeft de INFIRE INSIDE U1000 een ingebouwde isolatie in de achter- en bovenwand. Deze isolatie verbetert niet alleen de veiligheid, het zorgt er ook voor dat u de biohaard makkelijker kunt plaatsen. U hoeft alleen de haard in de uitsparing te schuiven, in te bouwen en u bent klaar.

Het staal van de inbouw bio-ethanol sfeerhaard is afgewerkt met een poedercoating met hittebestendige verf. De nis en het frame zijn mat zwart gestructureerd.

De bio-ethanol brander is veilig door een absorberende kern van keramische wol. Dit absorbeert de vloeistof en voorkomt morsen. Het betrouwbare bio-inzetstuk egaliseert de temperatuur en optimaliseert het verbrandingsproces. Hierdoor brandt het vuur gelijkmatig en stabiel. Voor een effectieve brandbestrijding heeft de brander een onafhankelijke afdekking en handgrepen.

Daarnaast is de brander TUV gecertificeerd. Het speciaal ontworpen ontluchtingssysteem voorkomt drukopbouw onder de brander in geval van brandstofoverloop. De extra tank onder de brander voorkomt dat brandstof uit de haard kan lekken.

Specificaties

Aanvullende productinformatie

Afmetingen: 100 x 45 x 25 cm (b x h x d)
Kleur: Zwart
Materiaal: INOX roestvrij staal
Vermogen: 2 kW
Inhoud brander: 2 liter
Brandtijd: 4-6 uur (afhankelijk van de kwaliteit bio-ethanol)
Gewicht: 27 kg
Garantie: 2 jaar

Verzendkosten & Levertermijn

De levertijd op dit product is circa 10 werkdagen.

Verzending bij Finesse Online Store is gratis.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Infire – Bio ethanol-haard – 3-zijdige sfeerhaard – INBOUWHAARD – Roomdivider – 100 x 45 x 25 cm” te beoordelen

Andere suggesties…