Bio ethanol haard – sfeerhaard met glasplaat – INGEBOUWDE- ISOLATIE -wandsfeerhaard- wit- 100x56cm- Infire Murall 1000
29 september 2020
Premium -Bio-ethanol met Koekjesgeur – Bioethanol – 100% biobrandstof -(12×1 liter)
18 november 2020

Bio ethanol haard – sfeerhaard met glasplaat – INGEBOUWDE- ISOLATIE -wandsfeerhaard- wit- 120x56cm- Infire Murall 1200

 1.449,00

Deze universele sfeerhaard kan door zijn constructie aan of in een muur worden geïnstalleerd. De bio-ethanol haard ziet er door de vormgeving, uitgewerkte details en ingebouwde zijwanden vanuit elk perspectief mooi uit.

De haard heeft een standaard witte uitvoering, maar het is ook mogelijk om voor een andere kleur uit het RAL-pakket te kiezen. De orderverwerkingstijd bij een andere kleur is 6 weken.

De bio-ethanol haard heeft een brander van 80 centimeter met een inhoud van 2 liter. De vlam brandt ruim en gelijkmatig over de hele lengte van de brander. Door middel van een beweegbare schuif kunt u de vlam regelen en doven.

De sfeerhaard is voorzien van beschermglas om zowel de veiligheid te verhogen als de verbranding van het vuur te stabiliseren. Verder heeft de INFIRE MURALL 1200 voor extra veiligheid een brandstof absorberende inzet van keramische vezels en ingebouwde isolatie in de achter- en bovenwand. Deze isolatie verbetert niet alleen de veiligheid, het zorgt er ook voor dat u de biohaard makkelijker kunt inbouwen. U hoeft alleen de haard in de uitsparing te schuiven en u bent klaar.

 

De brander is TUV gecertificeerd. Het ontluchtingssysteem voorkomt drukopbouw onder de brander in geval van brandstofoverloop. Daarnaast maakt het de uitwisseling van lucht in uw ruimte mogelijk. De extra tank onder de brander voorkomt dat brandstof uit de haard kan lekken.

 

Deze sfeerhaard van INFIRE is ook erg geschikt als bijverwarming. Door de constructie geeft de haard een effectieve warmteoverdracht naar de kamer.

 

Deze bio-ethanol haard is ook ontworpen om eenvoudig aan een muur te kunnen bevestigen. De haard kan niet aan brandbare materialen zoals spaanplaat, meubels of een muur met behang worden gehangen.

De levertijd van dit product is 10 – 15 werkdagen.

 

Infire

INFIRE is gespecialiseerd in de productie van moderne bio-ethanol haarden.

De missie van dit Poolse bedrijf is om voor iedereen een makkelijke manier te bieden om in hun eigen interieur te kunnen genieten van een mooie sfeerhaard. Door bij de productie van de haarden alleen voor materialen van de hoogste kwaliteit te kiezen, garanderen de bio-ethanol haarden van INFIRE zowel een uniek ontwerp als een veilig gebruik.

Specificaties

Afmetingen:                      120 x 56x 16,5 cm (b x h x d)

Gewicht:                             22 kg

Materiaal haard:              Zwart gepoedercoat staal

Materiaal brander:         INOX staal

Lengte brander:               80 cm

Inhoud brander:              2 liter

Vermogen:                        3 kW

Brandduur:                         3 tot 6 uur met maximale vulling (afhankelijk van de kwaliteit bio-ethanol)

Materiaal brander: INOX staal

Lengte brander: 50 cm

Inhoud brander: 1 liter

Vermogen: 3 kW

Brandduur: 2,5 tot 4 uur met maximale vulling (afhankelijk van de kwaliteit bio-ethanol)

Verpakkingsinhoud

– Biohaard
– Handvat om de vlam te regelen en te doven
– Aansteker
– 2 L Infire brandstof
– Gebruikershandleiding

Verzendkosten & Levertermijn

Onze producten hebben een levertijd van 10-15 werkdagen.

Verzending bij Finesse24 is gratis. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bio ethanol haard – sfeerhaard met glasplaat – INGEBOUWDE- ISOLATIE -wandsfeerhaard- wit- 120x56cm- Infire Murall 1200” te beoordelen