Bio ethanol haard – met glasplaat – 120×50 cm – sfeerhaard inbouwhaard -INFIRE INSIDE 1200
26 september 2020
Bio ethanol haard – met glasplaat – 90×50 cm – sfeerhaard inbouwhaard – INFIRE 2 SIDE 900
27 september 2020

Bio ethanol haard – met glasplaat – 150×50 cm – sfeerhaard inbouwhaard -INFIRE INSIDE 1500

 1.450,00

Deze sfeerhaard van Infire werkt op het milieuvriendelijke bio-ethanol en is speciaal gemaakt om aan een muur te hangen of in een bestaande opening van een muur te installeren. Het is zelfs mogelijk om deze bio-ethanol sfeerhaard in muren van gipsplaten te installeren.

De 150 cm brede sfeerhaard gebruikt een bio-ethanol brander van 100 cm breed. Hierdoor ontstaat er een prachtige vlam met een enkele brander. De bio-ethanol haard is gemaakt van het 0,4 cm.dikke roestvrije staal INOX en heeft een inhoud van 3 liter.

Het staal van de inbouw bio-ethanol sfeerhaard is afgewerkt met een poedercoating met hittebestendige verf. De nis en het frame zijn mat zwart gestructureerd.

De bio-ethanol brander is veilig door een absorberende kern van keramische wol. Dit absorbeert de vloeistof en voorkomt morsen. Het betrouwbare bio-inzetstuk egaliseert de oventemperatuur en optimaliseert het verbrandingsproces. Hierdoor brandt het vuur gelijkmatig en stabiel. Voor een effectieve brandbestrijding heeft de brander een onafhankelijke afdekking en handgrepen.

De sfeerhaard is voorzien van beschermglas om zowel de veiligheid te verhogen als de verbranding van het vuur te stabiliseren. Verder heeft de INFIRE INSIDE 1500 een ingebouwde isolatie in de achter- en bovenwand. Deze isolatie verbetert niet alleen de veiligheid, het zorgt er ook voor dat u de biohaard makkelijker kunt inbouwen. U hoeft alleen de haard in de uitsparing te schuiven en u bent klaar.

Daarnaast is de brander TUV gecertificeerd. Het speciaal ontworpen ontluchtingssysteem voorkomt drukopbouw onder de brander in geval van brandstofoverloop. De extra tank onder de brander voorkomt dat brandstof uit de haard kan lekken.

De levertijd van dit product is 10 – 15 werkdagen.

Infire

INFIRE is gespecialiseerd in de productie van moderne bio-ethanol haarden.

De missie van dit Poolse bedrijf is om voor iedereen een makkelijke manier te bieden om in hun eigen interieur te kunnen genieten van een mooie sfeerhaard. Door bij de productie van de haarden alleen voor materialen van de hoogste kwaliteit te kiezen, garanderen de bio-ethanol haarden van INFIRE zowel een uniek ontwerp als een veilig gebruik.

Specificaties

Afmetingen:                                     150 x 50 x 22 cm (b x h x d)
Brander:                                             100 cm
Inhoud brander:                              3 liter
Brandtijd:                                           4-6 uur met 2 liter bio-ethanol (afhankelijk van de kwaliteit bio
-ethanol)
Gewicht:                                             45 kg
Biohaard certificaat:                       CE TUV
Inclusief:                                             houders en deksels voor het blussen van de vlammen en een
gebruikershandleiding

Verpakkingsinhoud

– Biohaard
– Handvat om de vlam te regelen en te doven
– Aansteker
– 2 L Infire brandstof
– Gebruikershandleiding

Verzendkosten & Levertermijn

Onze producten hebben een levertijd van 10-15 werkdagen.

Verzending bij Finesse24 is gratis. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bio ethanol haard – met glasplaat – 150×50 cm – sfeerhaard inbouwhaard -INFIRE INSIDE 1500” te beoordelen

Andere suggesties…