Sunrise Ambasador- New Line -Schaakspel
28 september 2017
Sunrise Senator-Schaakspel
28 september 2017

Sunrise Tournament 3 -Schaakspel

Uitverkocht

 45,00

De schaakstukken gemaakt van berkenhout en donker gebeitst.
schaakbord is ingelegd met hout mahonie/ahorn.

De schaakstukken kunnen worden opgeborgen in de schaakcassette. Ze worden per stuk opgeruimd, zodat u meteen een duidelijk overzicht heeft of de schaakset compleet is. De schaakstukken zijn van berkenhout en de donkere stukken zijn gebeitst. De schaakstukken zijn aan de onderzijde voorzien van vilt.

Het schaakbord is tevens de opbergdoos en kan worden dubbelgeslagen. Het bord heeft een veldafmeting van 38x38mm en is opengevouwen 34,5×17,5×5,0cm groot.

Sterktes

Alle door ons aangeboden producten worden in Polen vervaardigd door de beste met ons samenwerkende ambachtslieden. De inspanning die zij in hun werk leggen een de vindingrijkheid die ze tonen maakt onze houten spellen een interessant alternatief, vergeleken met de moderne, door massaproductie verkregen borden. De door hen toegepaste technieken, zoals het houtsnijwerk, bakken of inleggen maken onze producten uniek. In het productieproces zijn alleen geselecteerde, hoogste kwalitatieve houtsoorten gebruikt.

Afmetingen En Gewichten

Schaakcassette 34,5×17,5cm, type Tournament 3
afmeting schaakset 34,5×34,5cm
veld-afmeting 38x38mm
koningshoogte 65mm

Verzendkosten & Levertermijn

Levertermijn

Als u voor 14:00 uur ’s middags  een bestelling plaatst wordt de order dezelfde dag nog verzonden. Vandaag besteld is morgen in huis

Verzendkosten

Nederland -€ 6
België -€ 8
Duitsland – € 11
De bezorging is gratis vanaf € 200,-