Sunrise Royal- Schaakspel 30cm
29 september 2017
Sunrise Juniur- Schaakspel
15 oktober 2017

Sunise Royal-Schaakspe-l 36cm

Uitverkocht

40,00

Groot opklapbaar decoratief schaakspel. De schaakstukken zijn op vaste posities op te bergen aan binnenzijde schaakbord. Afmetingen opgeklapt: 360x180x40 mm met een koningshoogte van ca. 70mm. De schaakstukken zijn voorzien van vilt tegen het krassen.

De schaakstukken zijn gemakkelijk vast te pakken, zodat u hier prettig mee kan spelen. Tegelijk zijn de handgemaakte schaakstukken en het schaakbord gedetailleerd en elegant afgewerkt. U ziet bijvoorbeeld duidelijk de stenen in de toren, de siertekening op de pionnen en de verfijnde kroon van de koningin. Dat maakt dit luxe houten schaakbord een mooi cadeau voor uzelf of uw vrienden.

Wilt u uw houten schaakbord opbergen, dan klapt u deze gemakkelijk in. De schaakstukken bewaart u in de inzetstukken aan de binnenzijde van het gebrandschilderde hout, zodat de speelstukken niet verschuiven en lang mooi blijven.

 

Afmetingen En Gewichten:

HOOGTE VAN DE KONING: 70 mm
MATERIAAL (SCHAKEN): Haagbeukhout, Plataanhout
AFMETINGEN VAN DE CASSETTE/HET SCHAAKBORD: 360x180x40mm
MATERIAAL (CASSETTE/BORD): Berkenhout, Beukenhout
GEWICHT: 0,9kg

Sterktes

Alle door ons aangeboden producten worden in Polen vervaardigd door de beste met ons samenwerkende ambachtslieden. De inspanning die zij in hun werk leggen een de vindingrijkheid die ze tonen maakt onze houten spellen een interessant alternatief, vergeleken met de moderne, door massaproductie verkregen borden. De door hen toegepaste technieken, zoals het houtsnijwerk, bakken of inleggen maken onze producten uniek. In het productieproces zijn alleen geselecteerde, hoogste kwalitatieve houtsoorten gebruikt.

Verzendkosten & Levertermijn

Levertermijn

Als u voor 14:00 uur ’s middags  een bestelling plaatst wordt de order dezelfde dag nog verzonden. Vandaag besteld is morgen in huis

Verzendkosten

Nederland -€ 6
België -€ 8
Duitsland – € 11
De bezorging is gratis vanaf € 200,-