Sunrise School -Schaakspel
14 december 2017
XXL Aqua Doodle Water Tekenmat NEON
19 januari 2018

Sunrise Junior-Schaakspel

3 op voorraad

32.00

Kleine opklapbaar decoratief schaakspel. De schaakstukken zijn op vaste posities op te bergen aan binnenzijde schaakbord. Afmetingen opgeklapt: 300x150x50mm met een koningshoogte van ca. 65mm. De schaakstukken zijn voorzien van vilt tegen het krassen.

De schaakstukken zijn gemakkelijk vast te pakken, zodat u hier prettig mee kan spelen. Tegelijk zijn de handgemaakte schaakstukken en het schaakbord gedetailleerd en elegant afgewerkt. U ziet bijvoorbeeld duidelijk de stenen in de toren, de siertekening op de pionnen en de verfijnde kroon van de koningin. Dat maakt dit luxe houten schaakbord een mooi cadeau voor uzelf of uw vrienden.

Wilt u uw houten schaakbord opbergen, dan klapt u deze gemakkelijk in. De schaakstukken bewaart u in de inzetstukken aan de binnenzijde van het gebrandschilderde hout, zodat de speelstukken niet verschuiven en lang mooi blijven.

Afmetingen en gewichten:

Hoohte van de koning: 70 mm
Schaakstukken materiaal :berkenhout en donker gebeitst.

Afmetingen: 360x180x40mm
Schaakbord is ingelegd met hout mahonie/ahorn

Gewicht: 0,9 kg.

 

 

 

Sterktes

Alle door ons aangeboden producten worden in Polen vervaardigd door de beste met ons samenwerkende ambachtslieden. De inspanning die zij in hun werk leggen een de vindingrijkheid die ze tonen maakt onze houten spellen een interessant alternatief, vergeleken met de moderne, door massaproductie verkregen borden. De door hen toegepaste technieken, zoals het houtsnijwerk, bakken of inleggen maken onze producten uniek. In het productieproces zijn alleen geselecteerde, hoogste kwalitatieve houtsoorten gebruikt.

Verzendkosten & Levertermijn

Levertermijn

Als u voor 14:00 uur ’s middags  een bestelling plaatst wordt de order dezelfde dag nog verzonden. Vandaag besteld is morgen in huis

Verzendkosten

Nederland -€ 6
België -€ 8
Duitsland – € 11
De bezorging is gratis vanaf € 200,-