Sunrise Tournament 3 -Schaakspel
28 september 2017

Sunrise Ambasador- New Line -Schaakspel

63,00

Het luxe houten schaakbord van Ambassador New Line is een van onze populairste decoratieve schaakborden. Het schaakbord en de speelstukken zijn handgemaakt van hoogwaardig Haagbeuk en Esdoornhout

De grote schaakstukken zijn gemakkelijk vast te pakken, zodat u hier prettig mee kan spelen. Tegelijk zijn de handgemaakte schaakstukken en het schaakbord gedetailleerd en elegant afgewerkt. U ziet bijvoorbeeld duidelijk de stenen in de toren, de siertekening op de pionnen en de verfijnde kroon van de koningin. Dat maakt dit luxe houten schaakbord een mooi cadeau voor uzelf of uw vrienden.

Wilt u uw houten schaakbord opbergen, dan klapt u deze gemakkelijk in. De schaakstukken bewaart u in de inzetstukken aan de binnenzijde van het gebrandschilderde hout, zodat de speelstukken niet verschuiven en lang mooi blijven.

 

Sterktes

Alle door ons aangeboden producten worden in Polen vervaardigd door de beste met ons samenwerkende ambachtslieden. De inspanning die zij in hun werk leggen een de vindingrijkheid die ze tonen maakt onze houten spellen een interessant alternatief, vergeleken met de moderne, door massaproductie verkregen borden. De door hen toegepaste technieken, zoals het houtsnijwerk, bakken of inleggen maken onze producten uniek. In het productieproces zijn alleen geselecteerde, hoogste kwalitatieve houtsoorten gebruikt.

Afmetingen En Gewichten

 

Materiaal schaakstukken: Haagbeuk en Esdoornhout
Materiaal schaakbord:Haagbeuk
Afmeting schaakbord: 55 x 27,5 x 6 cm
Hoogte koning: 11 cm
Gewicht: 2,1 kg

Verzendkosten & Levertermijn

 

Levertermijn

Als u voor 14:00 uur ‘s middags  een bestelling plaatst wordt de order dezelfde dag nog verzonden. Vandaag besteld is morgen in huis

Verzendkosten

Nederland -€ 6
België -€ 8
Duitsland – € 11
De bezorging is gratis vanaf € 200,-