Indela – METALEN hangmatstandaard – 1 persoons – incl. bevestigingsset – Grey | Hammock Stand
12 maart 2019
Grande – METALEN hangmatstandaard incl. bevestigingsset – 2 persoons – VERZINKT METAALCréme | Hammock stand
16 maart 2019

Grande – METALEN hangmatstandaard incl. bevestigingsset – 2 persoons – Grey | Hammock Stand

Op voorraad

Grande - METALEN hangmatstandaard - 2 persoons - Grey | Hammock Stand

Sterke hangmatstandaard, exclusief hangmat. Deze standaard is geschikt voor Tweepersoons hangmatten. De Tweepersoons hangmatstandaard ‘Grande’ is een prachtige toevoeging voor iedere tuin. Door zijn duurzame stalen standaard kan de hangmatstandaard zelfs langere tijd buiten blijven staan.

 189,00

Deze hangmatstandaard geeft door de grote afmetingen en maximale belasting van 220 kilo een comfortabele rust aan twee personen. Bovendien kan deze degelijke en veilige hangmat zowel binnen als buiten worden gebruikt.

De stalen hangmatstandaard heeft een maximaal draagvermogen van 220 kilogram en is geschikt voor het ophangen van hangmatten met een lengte tussen de 270 en 330 centimeter lang. Voor hangmatten korter dan 350 centimeter moet een hangmat ophangset besteld worden, deze is beschikbaar in ons aanbod.

De standaard wordt gekenmerkt door flexibiliteit, een hoge belastbaarheid en een hoge weerstand tegen alle weersomstandigheden. Doordat de hangmatstandaard voor het aanbrengen van de poederverf is onderworpen aan zandstralen, is deze ook 5x beter bestand tegen mechanische schade.

Het frame heeft een geattesteerd stalen profiel van 40 x 40 x 2 mm, hierdoor wordt 100% beveiliging gegarandeerd. De speciale rubberen pads tussen de profielen beschermen tegen schade tijdens het verplaatsen of frequente demontage van de standaard.

Monteren is dankzij de bijgevoegde montagesleutels, speciale rubberen pads en duidelijke instructies eenvoudig en snel. Er is slechts 10 minuten montagetijd nodig. Geadviseerd wordt om de hangmatstandaard na het zomerseizoen te demonteren en op te bergen.

Met handige kettingen van 50 centimeter lang kunt u het hoogteverschil makkelijk en veilig verkleinen. De kettingen worden met een karabijnhaak aan de hangmat bevestigd.
Deze ophangset kan ook worden gebruikt als uw hangmat te kort is voor een hangmatstandaard.

Op deze hangmatstandaard geldt een garantie van 1 jaar.

specificaties:

Kleur: grijs
Lengte: 350 cm
Hoogte: 125 cm
Breedte: 120 cm
Toegestane belasting: 220 kg

 

Gewicht 25 kg
Kies de kleur van het frame
Kleur
  • Grijs
Pakket afmeting

120 cm

Verzendkosten & Levertermijn

De levertijd op onze producten is over het algemeen 2 á 3 werkdagen.

De bezorging is gratis 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Grande – METALEN hangmatstandaard incl. bevestigingsset – 2 persoons – Grey | Hammock Stand” te beoordelen