Potenza Indela- hangmatstandaard 1 – persoons -Grijs
17 februari 2019
Hangmat met standaard – 2 persoons – frame grijs – doek groen blauw – Potenza
17 februari 2019

Potenza – hangmatstandaard 1 – persoons – metaal – Bruin

Op voorraad

 129,00

De eenpersoons hangmatstandaard Indela is stabiel en erg duurzaam. Hierdoor kan de standaard langere tijd buiten blijven staan. Bovendien kan deze degelijke en veilige hangmat zowel binnen als buiten worden gebruikt.

De stalen standaard wordt gekenmerkt door flexibiliteit, een hoge belastbaarheid en een hoge weerstand tegen alle weersomstandigheden. Doordat de standaard voor het aanbrengen van de poederverf is onderworpen aan zandstralen, is de standaard ook 5x beter bestand tegen mechanische schade.

De hangmatstandaard heeft een maximaal draagvermogen van 120 kilogram en is geschikt voor het ophangen van hangmatten met een lengte tussen de 270 en 320 centimeter lang. Voor hangmatten korter dan 320 centimeter moet een hangmat ophangset besteld worden, deze is beschikbaar in ons aanbod.

Monteren is dankzij de bijgevoegde montagesleutels en duidelijke instructies eenvoudig en snel. Er is slechts 10 minuten montagetijd nodig. Geadviseerd wordt om de hangmatstandaard na het zomerseizoen te demonteren en op te bergen.

Specificaties:

Kleur: bruin
Lengte: 350 cm
Hoogte: 125 cm
Breedte: 120 cm
Toegestane belasting: 220 kg

Op deze hangmatstandaard geldt een garantie van 1 jaar.

 

Gewicht 25 kg
Kies de kleur van het frame

Verzendkosten & Levertermijn

De levertijd op onze producten is over het algemeen 2 á 3 werkdagen.
De bezorging is gratis