Potenza – medellin- hangmat – 2 persoons uit Colombia XXL – 320 x 140 cm – rood
6 februari 2020
Grande Premium – COLOMBIAANSE hangmat met standaard – 2 persoons – VERZINKT METALEN frame
6 februari 2020

Potenza – 2 persoons hangmat uit Colombia XXL – 230 x 160 cm groen

Op voorraad

 95,00

De Morena hangmat van Potenza is geschikt voor een of twee personen. De hangmat heeft Cadejos, dit zijn traditioneel gevlochten kettingdraden uit Colombia.

De hangmat van Potenza wordt in Colombia geproduceerd van hoogwaardig, puur katoen. Deze Colombiaanse hangmatten zijn echte kunstwerken, want ze zijn ook voorzien van traditionele Cadejos. Deze met de hand gevlochten kettingdraden verbinden het uiteinde van het oppervlak met de ophanging. Verschillende bevestigingskoorden zorgen voor een optimale gewichtsverdeling en zorgen tegelijkertijd voor ligcomfort en duurzaamheid. Versterkte randen maken de hangmat slijtvaster.

De meest comfortabele ligpositie in deze hangmat is diagonaal. In deze positie wordt de rug rechtgetrokken en spreidt het oppervlak van de hangmat zich uit onder het gewicht van het lichaam. Door het grote aantal touwen van het hangmatoppervlak naar het bevestigingssysteem wordt het gewicht van het lichaam optimaal verdeeld, waardoor u zich bijna gewichtloos voelt.

De hangmat is van niet-gerecyceld katoen dat zacht, duurzaam en makkelijk in het onderhoud is. U kunt de hangmat tussen bomen of in onze hangmatstandaard hangen. De hangmat wordt gesloten met een open lus, waardoor u hem gemakkelijk overal op kunt hangen.

Specificaties:

Afmetingen mat:330 x 160 cm (l x b)
Lengte ligoppervlak: 230 cm
Materiaal:100% katoen
Maximale draagkracht:220 kg

Gewicht 25 kg
De kleur van de hangmat
  • blauw Pacyfik
  • blauw Sky
  • blauw-groen
  • oranje
  • oranje -mandarin
  • rood
  • wit-zwart

Verzendkosten & Levertermijn

De levertijd op onze producten is over het algemeen 2 á 3 werkdagen.

De bezorging is gratis